Circuit

Algemeen

MC de Wielewaal heeft de beschikking over een zwaar zandcircuit gelegen aan de Pikoreistraat in Reusel.
Het circuit is ongeveer 1700 meter lang.

Openingstijden

Onze baan is bij normale weersomstandigheden geopend voor trainingen op de navolgende momenten: Op Woensdagen in de periode van 1 april tot en met 30 september: Van 16.00 tot 19.59 uur. Op Zaterdagen in de periode van 1 oktober tot en met 31 maart: Van 13.00 tot 16.59 uur. Op Zondagen gedurende het hele jaar: Van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Uiteraard is het circuit gesloten voor trainingen als er wedstrijden gehouden worden. Bij twijfel kunt u altijd even bellen met het circuit. 0497-644371. Vanuit het buitenland: 0031-497644371. U krijgt dan een antwoordapparaat waar exact vermeld wordt of de baan wel of niet gebruikt kan worden voor trainingen. Om te kunnen kijken of ons circuit open is voor trainingen kunt u ook het gastenboek op deze website raadplegen. Ook kunt u elders op deze website het jaarprogramma bekijken. Daar vindt u dus onze wedstrijddagen waarop er niet getraind kan worden. Wanner er is vermeld dat het circuit is gesloten is deze melding van kracht op bijde circuits (ook jeugd circuit).

Trainingstarieven

Clubleden van MC de Wielewaal mogen onbeperkt gratis trainen op ons circuit. Uiteraard dienen zij wel hun lidmaatschapskaart te kunnen tonen, en in bezit te zijn van een KNMV en/of MON trainings- of wedstrijdlicentie.

Niet-leden moeten een dagkaart kopen om te kunnen trainen. De prijzen voor deze dagkaarten zijn als onderstaand:
– Solorijders met een cilinderinhoud tot en met 65cc: € 5,00
– Solorijders met een cilinderinhoud van 85cc of meer: € 15,00
– Zijspan-combinaties: € 20,00

Uiteraard moeten ook ALLE niet-leden de juiste licenties kunnen tonen. Er zijn slechts 4 geldige verzekeringsbewijzen:
1. KNMV Startbewijs
2. KNMV Districtslicentie
3. MON Startbewijs
4. MON Trainingspas

Coureurs die 1 van de 4 hierboven genoemde documenten niet kunnen laten zien, kunnen geen gebruik maken van het circuit en kunnen dus niet trainen. De districtslicentie dient u zelf via het internet aan te vragen. Deze ontvangt u enkele dagen na aanvraag in uw brievenbus.

Plattegrond

Circuit kaart